Počet položek: 0 0,00 CZK

Vyzrálé/stařené hovězí maso

Vyzrálé/stařené hovězí maso
metodou suché zrání (dry age)

Jste milovníkem hovězího masa? Pak vám doporučujeme novinku v našem sortimentu – vyzrálé neboli stařené hovězí maso. Díky metodě suchého zrání (dry age) je chuť tohoto hovězího masa intenzivní, konzistence křehká a při tepelné úpravě se maso na pánvi nesmrští.

Toto vynikající maso si můžete zakoupit na e-shopu v kategorii stařené/vyzrálé hovězí maso a v naší prodejně!

Suché zrání

Suché zrání neboli staření hovězího masa je proces, během něhož maso "odpočívá" ve speciálních podmínkách po dobu 45 dní. Správnou kombinací vlhkosti, tepla a času se docílí požadované křehkosti a intenzivnější chuti. Je to proces, který vyžaduje odpovídající technologické vybavení i znalosti.
Správně připravené maso je pro dokonalý výsledek zásadní. Maso je třeba ořezat, aby nevznikaly žádné záhyby a následně nechat zrát při cyklovaném proudění vzduchu, teplotě od 0 až 2 °C a vzdušné vlhkosti 70 %. Díky tomu přirozeně zasychá na povrchu, a tím zabraňuje šíření mikroorganismů. Proces není nijak urychlován chemickou cestou!

Sortiment vyzrálého hovězího masa

Pro dokonalý výsledek je zásadní kvalita zpracovávaného masa. Námi stařené maso pochází z plemene Angus, chovaného a poraženého v České republice, na Vysočině. V našem sortimentu najdete několik druhů vyzrálého masa – například T-bone steak, Maminha, Rib Eye, Rump steak, kačenka….

Potřebujete poradit ? Vyzrálé/stařené hovězí maso

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz
     Více informací




Přejete si zasílat novinky mailem ?
Pro zákazníky

JSME OBCHODNÍ PARTNEŘI NÁKUPNÍHO SYSTÉMU LYONESS

Publikuje RADEV s.r.o.

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace